Industry News
Home > Industry News > Questions and Answers for Commercial Empanada Maker Machine

Industry News

Questions and Answers for Commercial Empanada Maker Machine

Views: 225 Update date: Mar 16,2022

Question 1: How many models of automatic empanada machine do you have?

Answer 1:LF-80, LF-180 and LF-200.


Question 2: What's the difference of LF-80, LF-180 and LF-200?

Answer 2:LF-80 is semi-automatic design, with smaller volume and capacity, 4800 pcs/hour. LF-180 and LF-200 is fully automatic design, capacity is 8000-12000 pcs/hour and10000-15000 pcs/hour. 


Question 3: 110V/415V can be accepted?

Answer 3:yes, we accept voltage, frequency, socket custom services.


Question 4: How to ship the empanada maker machine

Answer 4:packed in wooden case, LCL shipping by ocean.


Question 5: Can you share some dumpling photos produced by commercial empanada maker

Answer 5:Yes.

empanada making machine


Question 6: How about the warranty and parts available ?

Answer 6:12 months guarantee time of machine exclude wearing parts. We provide the parts in machine whole using life according to the preferential market price.


Question 7: When we take machine out of the box, how much part’s do we have to assemble?

Answer 7:Two parts: machine body and conveyor.


Question 8: Does your empanada making machine have 4 wheels to stand on once assembly is done?

Answer 8:Yes.


Question 9: How long is the production period of commercial empanada maker machine?

Answer 9:10 working days if order quantity not exceed 5 sets.


Question 10: Can you quote DDU price?

Answer 10:Yes, we could provide door to door service,establish  a long-term cooperative relationship with many freight forwarders.




Contact Info


HENAN LOFTY MACHINERY CO.,LTD

Email: [email protected]

Website: www.loftymachinery.com

Contact: Erie Li

Whatsapp/Mobile:+8613619848687




Previous: Is There a Machine for Dumplings?
Next: Is There a Machine for Dumplings?

Services

*Welcome factory visiting and sample testing.
*Make appropriate design as per special requirements
*Finsh production on time.
*Ensure products quality.
*Guarantee time for one year.
*Install and train operators on-site.

Contact us

  • 7158. Yabao Oriental Interatonal Plaza,No.85 Jinshui East Road,Znengzhou,Henan of China.
  • +86 13619848687
  • +86 13619848687
  • [email protected]


Commercial Vegetable Washing Machine              Garlic Peeling Machine           Vegetable Slicer Machine          Potato Peeling Machine           Meat Grinder Machine

Top